Opto Vision brilglazenOpto Vision brilglazen bij Optiek De Pauw

Voor de levering van hoogwaardige glazen en veredelingen werken we samen met Opto Vision. Dit bedrijf in Frankfurt, Duitsland produceert brilglazen, met behulp van de nieuwste freeform technologie. High Speed Cutting machines maken glazen met een optimale geometrie. Daardoor ontstaan harmonische optische eigenschappen. Vooral bij multifocale brilglazen geeft dit een spontane snelle gewenning. Alle glazen hebben een 30-dagen tevredenheidsgarantie. In die periode kan steeds een gratis omruil gebeuren.

De freeform technologie maakt het mogelijk om individuele persoonlijke optische voorschriftgegevens optimaal om te zetten tot een uniek brilglas op maat. Dit zal de kans op visuele beperkingen en gewenningsproblemen sterk verminderen.Opto Vision brilglazen bij Optiek De Pauw
Opto Vision levert de allerbeste freeform glazen aan de prijs van gewone conventionele glazen.
Dit bedrijf investeert meer in technologie en minder in dure reclamecampagnes. Publiciteit wordt geleverd door de goede vakopticiens die het publiek adviseren. Vandaar de aantrekkelijke prijzen. We geven graag vrijblijvend een offerte.

Bovendien, niet vergeten : Optiek De Pauw geeft steeds 10% korting op montuur en glazen.

Opto Vision brilglazen bij Optiek De Pauw

Bekijk hier de Opto Vision video: met de grootste zorg worden brilglazen in een mum van tijd klaargemaakt en geleverd bij de opticien.
De brilsterkte kunnen we eventueel vooraf bepalen met een oogtest. Opticien Chris De Pauw bezorgt de medewerkers van Opto Vision precieze instructies, waardoor de brilglazen op maat en zo dun mogelijk worden geleverd. Deze brilglazen worden daarna met de grootste zorg in eigen atelier in het montuur geslepen.

Oogtest bij Opticien De Pauw